Om oss  

Hos oss kan du känna dig trygg!

Företaget

Vi är ett ledande profil/tryck företag i Sverige och har tillsammans över 65 års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå.

Med 10.000-tals produkter med allt från trycksaker, dekor, storbild, skyltar, yrkeskläder, sportkläder, profilkläder, give aways, godis till glas och skålar i vår webbshopar har vi ett av marknadens största sortiment.

Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Viktigt för oss

LEVERANS
Slutförande och leverans är något vi ska vara ledande inom vårt kundområde. Du som kund ska få en först klassig leverans och slutprodukt enligt överenskommen tidsram.

SERVICE
Vår service till dig som kund ska ha en hög lägsta nivå och vi ska prioritera dina önskemål och förfrågningar. Så snart som möjligt efter initial kontakt ska du få skiss, offert eller önskat svar från oss. Löpande kommunikation är en stolthet hos oss.

KVALITÉ
Vårt motto är att alltid leverera kvalitativa produkter och tjänster som håller måtten för ett långvarigt användande. Samtliga produkter eller tjänster ska hålla vår höga kvalitetsnivå.

PRISVÄRT
Prisvärt för oss är produkter och tjänster som håller vårt kvalitativa signum. Prisvärt är också ett pris som inkluderar inte bara produkten eller tjänsten utan även allt de unika runt omkring i vår verksamhet som vi erbjuder våra kunder.

Flexibilitet

Vår bredd och flexibilitet! - Er tillgång!

Vår bredd är exceptionell . Idag servar vi våra kunder med allt de behöver inom trycksaker! vi har inga begränsningar, och med ett väldigt en mängd kvalitetspartners så kan vi ordna allt ni behöver så ni slipper lägga massa tid och energi.