ditt fordon = världens bästa reklampelare.

Om du går i tankarna att exponera ditt företag ska du tänka fordonsdekor! Mediawarehouse har lång erfarenhet av alla typer av fordonsdekor – cyklar, golbfilar, bilar, lastbilar, transportbilar, släpvagnar, grävmaskiner, bussar och båtar – för små företag till stora fordonsparker. Vi hjälper dig ta fram designförslag som utnyttjar alla ytor på bästa sätt – allt från små dekaler till spektakulära helfolieringar/car wrapping.  
Hör av dig för en offert så återkommer vi snarast.
Du når oss enkelt på 035-400 33 eller offert@mediawarehouse.se

dekor & dekaler

Ditt fordon är en rullande reklampelare där du har en stående reklamplats som du inte behöver betala för varje månad eller varje gång någon tittar på den.
Det är ett utmärkt verktyg för att effektivt visa upp och sprida ditt varumärke, ditt budskap, din produkt, logga och ditt företagsnamn. En logotyp på bilen ger effekt oavsett storlek. Det är givetvis valfritt om du vill sätta en liten logga eller fylla hela bilen. Oavsett vad gör en bildekor underverk för ditt företags synlighet. Det spelar ingen roll om du har en bil, buss, lastbil etc. det viktigaste är en genomtänkt och iögonfallande fordonsdekor som sticker ut bland alla andra och vi hjälper er gärna med att ta fram ett förslag.

Vi använder oss av marknadens bästa vinyler, där vi skär eller printar ut er logo.
Vi hjälper dig - från idé till skiss till färdigmonterad dekor.

Hel & Halvfoliering

Vill du ta din bildekor ett steg längre? Byta färg, ha en bild eller ett budskap på hela din bil.
Vi har utbildad personal som fixar jobbet.
Vi använder oss av kvalitetsfolie från bland annat Orafol, Hexis, Avery och 3M.
Vi utför hel- och halvfoliering på alla typer av fordon, både enfärgat eller med motiv i fullfärg. Så varför inte foliera hela eller delar av fordonet med ett budskap, foto eller helt enkelt ändra färg på den?

Fördelarna med helfoliering är många - bland annat så skyddar det lacken mot stenskott, klotter och solblekning. När foliedekoren avlägsnas återfår fordonet sitt ursprungliga utseende.

Så här gick en foliering till.